PODARI košček zemlje

Pred nami je še en velik korak – odkup posestva, na katerem smo z ljubeznijo zgradili tople domove našim rešenim živalskim prijateljem. Z donacijo 10 eur podari košček zemlje rešenim živalim in odpri en puzel, ki bo simbolično prikazoval tvoj košček podarjene zemlje. Pred nami se bo odpirala pravljična ilustracija Nikine Prijazne vasi. Skupaj bomo odprli 3000 puzlov in živalim, ki tukaj živijo odkupili zemljo, ki bo postala njihov zavedno dom. Omogočili jim bomo lepo življenje, one pa bodo glas vseh tistih, ki tega nimajo.

3000 puzlov, ki čakajo, da jih “odpremo” 🙂

Ko ste bili še čisto majhni, je bil zagotovo eden najlepših trenutkov takrat, ko je mama ravno zaključila z branjem Grimmove pravljice z besedami: »In živela sta srečno do konca svojih dni.« Pravljica, ki se je vedno začela s žalostnim uvodom in nadaljevala s krutim in srce parajočim jedrom, se je vedno zaključila s srečnim koncem. Vi pa ste mirno zaspali, vedoč, da je zlo tudi tokrat premagano in da dobri potem živijo tako rekoč v raju na Zemlji.

No in tako je tudi z vsemi prebivalci Nikine Prijazne vasi. Pravljični “srečni konec” je mimo, zla in krutih izkušenj je konec. V tistem trenutku, ko so stopile na travnato površino Nikine Prijazne vasi, bi se pravljica srečno zaključila. Kar pa sta vam Grimma zamolčala je, da po “srečnem koncu” življenje le ni tako enostavno in še vedno zahteva svoj trud. Živalim, ki smo jih s skupnimi močmi rešili zle usode, je namreč potrebno zagotoviti zavedno dom.

In tako smo se kljub veliki odgovornosti odločili za nakup posestva, na katerem imajo živali končno svoj miren in srečen dom. Zato tokrat vabimo vse, ki bi nam lahko pomagali pri tem velikem projektu. Zadeva ne bo lahka, namreč polovico odkupnine nameravamo pridobiti s pomočjo donacij. V ta namen smo izdelali puzzle, ki so ta trenutek popolnoma bele in sicer zato, ker so s sliko obrnjene navzdol. Vsaka puzzla predstavlja 10 € in za vsako donacijo v tej vrednosti, bomo obrnili en puzzel. Tako bo slika – ilustracija Nikine Prijazne vasi – vedno bolj vidna, mi vsi pa bomo dobro vedeli kje na poti smo. Da boste vedeli za kako velik in razsežen projekt gre, vam povemo, da bo na naši leto in pol dolgi poti potrebno obrniti 3000 puzzlov, da bomo lahko našim kosmatim in pernatim prijateljem sporočili srečno novico.

Zato vas vabimo, da postanete del te zgodbe in nam pripomorete z donacijami in deljenjem naših objav. Donacije lahko nakažete na TRR, pod namen pa zapišite »Košček zemlje«. Hkrati pa vas prosimo, da nam na naš elektronski naslov botrstvo@nikina-prijazna-vas.si sporočite vaše ime in priimek ali pa psevdonim.

Vsa imena bodo vpisana na svitek, ki ga bomo postavili na posestvu v znak zahvale vsem tistim, ki boste našim prebivalcem uresničili sanje, ki ga sanjajo vse živali.

TRR: SI56 6100 0001 9069 383 Sklic: SI00 0055, koda namena: char

Paypal: nika@nikina-prijazna-vas.si Pripis: Donacija za košček zemlje

Email: botrstvo@nikina-prijazna-vas.si – sem pošljite ime in priimek oz psevdonim s katerim želite biti zapisani na zahvalni listini (v kolikor ne bomo prejeli vaše želje, bomo na opdrte puzzle in zahvalno listino zalisali začetnici imena in priimka)

Neskončno se veselimo!

Aktualno odpiranje puzlov spremljajte na Facebook strani Nikina PRIJAZNA vas.

 

??✉️ DARILNI PUZLI ✉️??

Veliko je pozivov naj ne kupujemo neuporabnih in nesmiselnih daril. Pa vseeno, nekaterim želimo nekaj podariti in to so velikokrat osebe, ki jih poznamo že od nekdaj. Po vseh teh letih smo jim kupili že vse kar je imelo nek smisel, pa tudi ničesar resnično ne potrebujejo, ničesar posebnega si ne želijo (no morda le kakšne počitnice na Baliju ? ).
Če gre za nekoga, ki ima rad živali ? potem imamo rešitev za vas. Lahko donirate za »košček zemlje« v njegovem imenu. Poslali vam bomo bon, na katerem bo izpisano vaše ime in ime obdarovanca, ki bo s pomočjo vašega darila postal eden izmed donatorjev Nikine Prijazne vasi.
Prepričani smo, da je veliko takšnih, ki bodo takšnega darila daleč najbolj veseli. Za prave ljubitelje živali ni lepšega občutka, kot pa to, da so lahko pomagali enemu živalskemu bitju.
Rešitev, ki bo osrečila vašega prijatelja, prebivalce Nikine Prijazne vasi, nas … pa seveda tudi vas, saj vas odrešimo težavne naloge shoppingiranja za darilom … konec koncev pa tudi planeta Zemlje. ?

botrstvo@nikina-prijazna-vas.si