Naša triperesna deteljica – Anika, Štefka in Klara, je izgubila en srčast listek. Aniki je njena bolezen, kljub temu, da je bila bolezen uspešno pozdravljena, pustila posledice.
Poslovila se je tiho in pustila za sabo žalost v naših srcih.
Ob takem trenutku preplavijo čustva in porajajo se vprašanja o minljivosti.
Pogosto se na odhod odzovejo ljudje z ugotovitvijo: danes si, jutri te ni. Tega bi se morali zavedati z vsakim jutrom in ob vsakem bitju, ki nam je blizu. Živeti vsaki dan polno, v medsebojnem razumevanju in pomoči, ker danes to lahko.

Aniki v spomin.

 

 

 

 

Ne moremo ustaviti solz. Tinkin srček več ni prenesel teže žalostnih dogodkov do prihoda v Nikino Prijazno vas. Njeno drobno telo je klonilo.
Vsa ljubezen in pozornost sta jo držala pokonci dve leti med nami.

Tinka je v naša življenja prinesla svojo milino in odnesla košček naših src. ???

21.12.2020
.
.
.
.
.
.
.
.
Naša Klara se je poslovila obdana z vso ljubeznijo, ki jo premoremo. Virus Marek, ki sta ga s kokoško Aniko prinesle iz reje, je premagal njeno in našo še tako močno voljo do življenja. Mnogo kokošk v reji je okuženih. Vendar se njihovo izžeto življenje konča v klavnici, preden se ta trdoživi virus pokaže v vsej svoji krutosti. Klari so bile tudi naše živalce v močno oporo in čustva, ki so lebdela med njimi, so segala globoko v naša srca. Klara, še naprej se bomo borili za vaša življenja. Za vsa čudovita, čuteča bitja.
November 2019