Prijeti v roko knjigo, ki odseva toplino že na pogled, bo za vsakega bralca izjemen užitek. Napisana z ljubeznijo, ki se kot zlata nit vleče skozi vsebino resničnih zgodb, bo bralcu nudila užitek in približala svet živalskih bitij, ki so jih ljudje dobrega srca rešili krute usode.

Napisana je tako, da kljub začetni žalostni usodi teh rešenih živali, bralec zgodbe uživa v njenem razpletu. Konec  zgodb je srečen. Ob branju se nas dotakne njihovo razmišljanje in njihovi medsebojni dialogi, ki nas približajo tem  čudovitim bitjem. Hkrati nas učijo razumeti živali in v naših srcih najdejo svoj kotiček.

Vsi, ki smo sodelovali v nastajanju te čudovite knjige, smo se odrekli honorarjem v korist živali. Nastala je z dobrim namenom, da se izkupiček prodaje nameni za zavedno dom rešenih živali v Nikini Prijazni vasi. Od tod se bo širil njihov glas, ki bo pomagal reševati življenja drugim živalim, da bodo živele v miru, svobodne in srečne, kot zdaj živijo te živali iz zgodb v naši in sedaj tudi vaši knjigi.

Knjiga je napisana s pisavo prilagojeno bralcem z disleksijo.

OD SRCA SRCU

Cena knjige: 25 € (+ Poštnina: 3 €)

Naročilo: nika@nikina-prijazna-vas.si ali 031 654 499

TRR: SI56 6100 0001 9069 383 

Paypal: nika@nikina-prijazna-vas.si Vljudno vabljeni k branju teh izjemnih resničnih zgodb, ki nosijo pečat težke preteklosti in osrečujejo s srečnim koncem 

Ena od zgodb pripoveduje o konjičku Mišku, ki je preživel 7 let zaprt v temnem prostoru, z verigo okoli vratu pripet ob zid. Pripoveduje o tem, kako je Miško postal Princ …

Avtorica zgodb: Tamara Zupe

Oblikovanje in prelom: Daša Keber, Woop playground

Ilustracija: Vesna Kitthiya, Loščika